Álláskínálat

CRO adminisztrátor CZ, PL, DE

Munkacsoportunk (Praha 1) CRO Adminisztrátort keres teljes munkaidőre. Feladata magába foglalja a belső CRO-rendszer kezelését, beszámolók és szerződéstervezetek elkészítését és az ügyfelekkel való kommunikációt. Elvárjuk a következetes, pontos munkavégzést és a precíz időbeosztást. Elvárásaink: legalább 3 éves kommunikálási tapasztalat az ügyfelekkel, felsőfokú közgazdász végzettség, Angol nyelv szóbeli tudása legalább a B2 szinten (csoportbeli tanácskozások, szakmai kapcsolattartás az egyesült királyságbeli munkatársakkal, vállalati megbeszélések), német nyelvtudás szóban és írásban legalább a B2 szinten (kapcsolattartás az ügyfelekkel), kiegészítő nyelvtudásként a lengyel nyelvet preferáljuk. B2 kategóriás aktív járművezető. MS Excel ismerete haladó fokon – az igényelt szakismeretet a belső képzés keretében fogjuk pótolni.
Angol nyelven beszélő munkacsoport tagjaként dolgozik, miközben az osztály vezetője cseh nemzetiségű. A munkavégzés részét képezik szintén a munkaidőben végzendő szolgálati utazások is. Azonnali munkába állás lehetősége és a munkabér szintje: a Prágában jelenleg aktuális átlagfizetés 1.2-szerese + benefit juttatások a Prágában jelenleg aktuális átlagbér akár 0,8-szorosának szintjén, amelynek szubjektív előfeltétele a munkavállaló általi gyors, pontos teljesítés, valamint az ügyfél számára való időbeni rendelkezésre állás. Továbbá: 6 hét szabadság, szolgálati gépjármű, telefon, notebook és a kiküldetési utazásért járó étkezési térítési díjkedvezmény.

CZ, DE pénzügyi analitikus feladatok ellátás

Munkacsoportunk (Praha 1) Pénzügyi analitikus feladatokat ellátó munkavállalót keres teljes munkaidőre, aki az új - a belső CRO rendszerben még nem szereplő - ügyfeleket képes minősíteni. Feladata magába foglalja az új kliensekkel megvalósítandó kommunikációt, pénzügyi kimutatások és a mérlegen kívüli tételek értékeléseit és a komplex javaslások kialakítását figyelemmel a finanszírozás veszélyeire. Elvárásaink: legalább 5 éves tapasztalat risk management területén, a pénzügyi kimutatások, a cseh és nemzetközi standardok kiváló ismerete és tájékozottsága.

További elvárásaink: felsőfokú közgazdász végzettség, angol nyelv szóbeli tudása legalább a B2 szinten (csoportbeli tanácskozások, szakmai kapcsolattartás az egyesült királyságbeli munkatársakkal, vállalati megbeszélések), német nyelvtudás szóban és írásban legalább a B2 szinten (kapcsolattartás az ügyfelekkel). B2 kategóriás aktív járművezető.
Cseh nyelven beszélő munkacsoport tagjaként dolgozik. Azonnali munkába állás lehetősége és a munkabér szintje: a Prágában jelenleg aktuális átlagfizetés 1.8-szerese. Továbbá: 6 hét szabadság.

Ha érdekli, küldje el önéletrajzát az e-mail címre prace@debt-center.sk