Finanszírozási partnerként készségesen állunk azÖn rendelkezésére

RÓLUNK

Gyors, hatékony támogatás és problémaorientált követeléskezelés. Finanszírozási partnerként készségesen állunk azÖn rendelkezésére!

A nemzetközi kereskedelem és az áruforgalom felgyorsulása egyre hatékonyabb, szakszerűbb szolgáltatásokat igényel olyan szakterületeken, amelyek a kereskedőket sok évtizeden át a további fejlődésre ösztönzik. Az egyre átgondoltabban kidolgozott, szerteágazó rendszereknek köszönhetően az évezred elején bővültek – a szokásos banki szolgálatokat is felmúló – kifinomult szolgáltatások, pénzeszközök kezelési módjai, amelyek az egész finanszírozási szektort egy magasabb szintre emelik.

Professzionális szolgáltatásokat nyújtó, üzletfinanszírozással foglalkozó nemzetközileg elismert cégcsoport vagyunk, és tevékenységünket elsősorban a standard eszköz – a faktorálás útján kezelendő követelések intézésére összpontosítjuk. Faktorcégünk előnye – a szolgáltatásnyújtásunk alapkövét képező – gyors és a maximális szakértelemmel megvalósított ügyintézés, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink javára nyújtott finanszírozásaink a lehető leggyorsabban legyenek teljesítve.Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy egyetlen fontos tényezőt sem hagyjunk figyelmen kívül.

Az Európai Közösségen belüli gazdadasági tevékenység, üzletvitel globalizálása számtalan lehetőséget, kereskedelmi szektort és ezek specifikusságait is kínálja. A fő tevékenységünket a nagykereskedelmi, logisztikai vállalatokra, motoros járművekre/gépiparra összpontosítottuk, és az így szerzett tapasztalatainknak köszönhetően szakértő módon vagyunk képesek az említett szakterületek bárminemű kihívásait teljesíteni olyan szinten, amelyet korábban elképzelni sem tudtunk.
CRO
Faktorcégünk fontos előnyeként minősítjük a nagyon gyors ügyintézést. A vállalatunknál tevékenykedő, elemzéseket végző szakembereink csoportja a szofisztikáltan kidolgozott belső CRO (Credibility rating output) rendszernek köszönhetően képes folyamatosan felmérni ügyfeleink gazdasági helyzetét úgy, hogy a követelés esetére kijelölt operátorunk az előállt szituációra késedelem nélkül, haladéktalanul és felesleges anyagi veszteségek nélkül megfelelően reagálni legyen képes. A dinamikusan fejlődő jelen korszakban a tapasztalatokkal megalkotott és gyorsan teljesítendő folyamataink az ügyfeleink javára szilárd üzletviteli alapokat, kereskedési alkalmat biztosítanak, és ennek érdekében bármikor az Ön rendelkezésére is állunk mindennap – 24 órán át. Kompromisszumok nélkül.

Ha bármilyen kérdése van,
ne habozzon, írjon nekünk